Okategoriserade

Det blir inte alltid som man har tänkt, men bra ändå!

På hösten för två år sedan förändrades tillvaron en aning. Jag och Max separerade och jag flyttade till en gård i Gothem. Praktiskt med barnen på förskolan i Kräklingbo som ligger mittemellan Gammelgarn och Gothem tänkte vi. Men Max ville efter en tid flytta in till stan istället, och efter några turer så bestämde jag mig för att flytta hit igen. Jag trivdes egentligen jättebra i Gothem med, men den här platsen är hemma, på riktigt! Jag är verkligen jätteglad att det gick att få till. 

Ett fasligt runtflyttande på prylar har det varit de två senaste åren. Massor ligger fortfarande i flyttkartonger och tillfälliga högar både inne och i uthusen. Men nu är jag här och gården i Gothem är såld och steg för steg börjar jag komma i ordning så som det passar mig. Det viktigaste är att jag och djuren är på plats, hemma och inflyttade! Resten får ge sig med tiden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *