Djuren,  Lamm,  Renovering,  Uthus

Nu händer allt samtidigt!

Vi hann med lite påskmys med vänner vid stranden idag. Grillning och äggletning för barnen i vårvärmen. Härligt! Ebbe har till och med badat!

20140419-232048.jpg
Max har kämpat med det sista med bokföringen för vi ska till redovisningskonsulten på måndag. Mamma är här för också, extra bra eftersom baracken äntligen ska flyttas i morgon och det blir perfekt med en extra vuxen som kan vara med barnen.

Nu är vi trötta, efter middagen fick vi kämpa oss ut till djuren. Snabbt djurvarv och sedan sova tänkte vi. Föda barn tänkte Elsa-Greta. Det blir alltså lammning snart. Ingen lugn natt i sängen idag alltså. Typiskt! Hoppas nu bara att allt går bra, gick in för att sila mjölk och ge tackan lite lugn och ro i sin nya box. Snart ska jag ut och se hur det går för henne! Håller tummarna för en lätt lammning men friska, pigga ungar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *