Djuren,  Katter

Bortsprungen katt

Vi bestämde oss för att ta hand om en katt som några vänner inte kunde ha kvar. En treårig sköldpaddsfärgad honkatt, Sotis.
20140413-093340.jpg

Barnen var glada och tyckte att det skulle bli deras katt. Tea, en av våra tidigare katter, var dock väldigt upprörd och jagade in Sotis under en hylla. Vi fick för oss att det skulle fungera bra att ge Sotis mat på trappan, men det var en dålig idé. Hon ville inte se åt mat utan sprang iväg ut på gårdsplanen. Där hon fick se en flock lamm! Det var tydligen läskigt, så hon satte av igen. Sedan dess har vi inte sett henne. Stackars kissen! Vi vill gärna ha hjälp med att hålla utkik efter henne, sköldpaddsfärgad som sagt och med vita tassar. Hon är kelig och tillgiven, så fånga henne om det går och ring mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *