Bin,  Djuren,  Renovering,  Uthus

Snart blir det kallt…

På lördag ska det bli vinter är det utlovat. Den har ju dröjt länge, men det känns som om den gärna skulle kunna få hålla sig borta ett tag till!

Vattnet till uthusen visade sig läcka i en av kopplingarna som ska grävas ner. Slangen har antagligen blivit nedtryckt av jorden när vi började fylla igen så nu är den för kort! Så det får bli en extra skarv, att gräva upp allt igen är inte ett alternativ! Vi hoppas att vi ska hinna få ner vattenledning in till huset också innan marken fryser fast.

Mitt i alltihop vart det hög tid att röja i skogen på ett av de andra skiftena. Det grävs för fiber i socknen, och den ska passera genom vår skog. Fyra meter bred gata behövs för grävmaskinen. Det ser verkligen eländigt ut på de platser grävmaskinen redan farit fram. Synd på den fina skogsstig som skall grävas upp! Men, men, naturen brukar ju vara bra på att utplåna spåren ganska snabbt. Och på köpet fick vi lite klena tallar fällda som kan sågas upp till bandtunstroder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *