Djuren,  Lamm,  Renovering,  Uthus

Nya lamm och barackisolering

I söndags fick vi hem tre nya lamm, Pu, Ru och Lusern. Pu och Ru har bruna gener och Lusern är svart, och alla tre är betäckta med en brun bagge, så nu hoppas vi på mer färg på lammungarna och därmed ullen i sommar!
20140104-092702.jpg

Oron för kolstybben i golvbjälklaget i baracken har lagt sig något. Enligt transportören så är det träkolskolstybb i isoleringen och den lär inte vara så giftig. Det ska vara i stenkolskolstybb som arsenik har hittats. Vi hoppas det stämmer!

Hur som helst har vi bestämt oss för att ta bort hela undergolvet och isoleringen. Den kommer ändå att fortsätta att rasa ner. Max påbörjade det mindre roliga projektet igår, krypandes i grunden med en kofot. Två timmar höll han på och kom knappt halvvägs. Han såg ut som en sotare ur någon sagobok när han kom hem, helt svart i ansiktet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *