Renovering

Dusch!

Vi har en dusch! Med varmvatten! Visserligen står den i ett kallt uthus, vattentrycket är superlågt, temperaturen varierar hela tiden och dessutom kan vattnet i brunnen ta slut när som helst. Men ändå! Det är bättre än en balja kallvatten!

20130817-092008.jpg

Vi fick en välanvänd duschkabin av ett par vänner och så köpte vi den billigaste genomströmningsberedaren från Jula. Den var på 25A enfas men gick att koppla om så att den fungerar på två 10A-säkringar. Ett hål i väggen som avlopp fanns redan, och vi har ställt en balja utanför så att vi kan vattna blommorna med vattnet efteråt. Nu behöver vi bara fundera ut ett bra sätt att hålla frostfritt i ”badrummet” i vinter när det blir kallt på riktigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *