WWOOF

Tänk att få en hel massa hjälp!

Det här med WWOOF är fantastiskt! Toppat med hjälpsamma vänner blir det ännu bättre! Eller vad sägs om att sedan lunch så har alla kycklingburar blivit städade och en renoverad, vagnslidret röjt och sakerna sorterade, tvättberget vikt, potatislandet täckt med halm, ny spis rengjord och installerad, elkabel och diverse rör och mat inhandlat i Roma, barnen hämtade från dagis, disken avklarad, en halt häst motionerad och masserad, fallfrukt omhändertagen, Max fick en svetskurs och en skakelsläpa till häst är minst halvt färdigbyggd. Fantastisk middag blev det också och jag behövde inte ens vara i köket. Allt detta hade väl tagit mig och Max en vecka att göra själva!

20130814-230726.jpg

Ett par fotoartister och fotomodeller till barn har vi visst också. Det här lyckades de med helt själva med ipaden. Får väl börja sälja fotokonst så slipper Max jobba också 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *