Okategoriserade

Sommarstress

Det skulle ju bli lugnt att flytta till landet hade jag inbillat mig. Konstig tanke egentligen. För det första så har jag ju med mig mig själv, och projekten och idéerna har inte blivit färre. Men så händer ju också precis allt på sommaren! En massa härliga gäster på besök dessutom, garanterat fler för att vi valde Gotland framför någon annan plats i Sverige, och det är jag glad för!

Det är väl kanske just det att allt är roligt som gör det så svårt att välja bort något, och så rinner det över tillslut. Nåväl, nu är det Medeltidsveckan och vi tänker ta lite paus, resten får vänta!

Jag läste någonstans att det tar fem år för storstadsstressen att försvinna när man flyttar ut på landet. Får väl se om det stämmer, 1,5 år kvar.

20130805-084850.jpg

Hittade den här bilden i boken ”Kvinnor i väglöst land”. Fantastiskt! Ingen tillstymmelse till stress där inte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *