Djuren,  Höns

Ruvningskaos!

Förra året hade vi tre hönor som valde att ruva. En av dem har vi sålt så vi var väldigt nöjda när tre nya hade lagt sig! En har ju redan fått kycklingar, de andra två har någon vecka kvar till kläckning.

Men tydligen fanns det fler sugna! Några har legat till och från de senaste dagarna, och idag tänkte jag skilja av dem från flocken. Men nu har de blivit ännu fler! Det ligger typ två hönor i varje rede! Och de har inte rest sig på hela dagen.
20130530-122945.jpg

Vet inte riktigt hur det här blir! Uppenbarligen är det dock bråttom att bygga fler ruvreden! Vi hade två hönor som ruvade tillsammans för två år sedan. Det gick ganska bra, men den ena snodde alla kycklingar utom tre när de var kläckta och bestämde att de var hennes. De ser ju rätt nöjda ut i alla fall!
20130530-123317.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *