Djuren,  Höns,  Lamm

Rävspår i snön

Max såg rävspår i snön i morse. Räven hade gått runt hönshuset och gått och inspekterat lammstängslet. Inte bra! Vi väntar lammungar när som helst. För säkerhets skull tänker vi stänga in lammen nu under natten. Hönsen har ännu ingen rasthage och vi hoppas att räven inte kommer på att det är jordgolv i hönshuset…

20130324-231310.jpg

Lammen verkade inte bekymra sig så mycket om att bli instängda. De fick en massa gott hö inne att mumsa på!

20130324-231537.jpg

Gustaf kan fortfarande gå ut på baksidan, men det gör han knappt. Han vill vara så nära damerna som möjligt. Det verkade osannolikt att räven skulle ta sig in bakvägen, förbi en bagge som stångas och hoppa över en grind.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *