Djuren,  Höns

Höns i hönshuset!

I fredags kväll hämtade vi hit hönsen också. Vi gjorde bara det nödvändigaste i hönshuset så får vi fixa det som behöver förbättras efter hand lite i taget. Till exempel behöver vi gjuta golv, bygga nya fönster, sätta ett gödselbord under sittpinnarna, laga alla råtthål i väggarna, bygga bättre värpreden och framförallt ordna en rastgård!

Hönsen vart lite oroliga av flytten. De är skyggare än vanligt och står ofta och trycker i ett hörn allihop. Det har blivit lite bättre sedan i fredags, men behöver nog bo in sig lite till.

20130311-154141.jpg
För oss är det hur som helst så härligt att ha fått hit dem! Nu är äntligen alla djuren här! Utom bina då, men de klarar sig bäst utan oss så här års. De ska få flytta när det blivit vår ordentligt.

2 kommentarer

  • Fanny velinge

    Vilken härligt blogg! Jag fick tips av min nya trevliga kollega Beatrice om bloggen då vi pratar mycket om ett ekologiskt levnadssätt. Och det hittade jag verkligen här.

    Mvh Fanny velinge

    • anna

      Roligt att du gillar bloggen! Det känns bra att leva så ekologiskt som möjligt. Avtrycket i naturen blir tillräckligt stort ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *