Djuren,  Hästar

Hage till hästarna

Det närmar sig att vi äntligen kan flytta hit djuren! Ska bli så roligt! Idag har vi gjort i ordning en hage till hästarna. Lite enbuskar och träd tog vi med. Får se vad de gör med dem?!

20130303-141253.jpg

Halva maskinhallen ska bli lösdrift. Vi tänkte göra en mellanvägg av presenning så de inte börjar mumsa på alla höbalar som står i andra halvan…

Det kommer att bli lite förändringar i hästpopulationen också. Vår Nordsvensk Aska ska flytta till ny ägare, och så ska vi ta hit ett Ardennersto, Matulda, istället. Aska är varken inriden eller inkörd och vi har inte tid och ork att komma vidare med henne, så vi tänker att det är bättre att hon får komma till någon som ger henne en ärlig chans. Matulda är 15 år och körd för det mesta, inklusive självbindare och griplastarvagn, så med henne får vi nya möjligheter! Hon har stått ganska länge hos förra ägaren, så nu ska vi se till att få igång henne igen och lära känna varandra. Spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *