Kött/chark,  Matlagning

Torkning av korv, del 2

Nu har korven hängt drygt tre veckor i skafferiet. När jag provade för en dryg vecka sedan var den inte klar, alldeles för blöt och mjuk. Men nu smakar den gott!

20121218-130415.jpg

Den skulle nog vinna på att torka lite till, men det är ju inget som hindrar att en eller annan korv försvinner redan nu! Jag är lite fascinerad av att det trots allt var så lätt.

Jag hörde från Max att någon av hans vänner ville köpa salami. Tyvärr går inte det. Grisen är hemslaktad och vi har inget livsmedelsgodkänt kök. Tanken med alla regler och kontroller är ju bra, men det blir nästintill omöjligt att starta riktigt småskalig livsmedelsverksamhet. Speciellt om man vill göra lite av många olika saker. Men vi får väl se. Någonting blir det nog på sikt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *