Odlingar,  Trädgård

Utefika och trädgårdspyssel

Idag har jag unnat mig en dag i trädgården och försökt ordna till de nygrävda rabatterna så att de ska likna rabatter och inte mullvadshögar. Först ner i jorden var tulpanlökar och kantväxter.

20121113-155119.jpg
Tyvärr hade två av tulpansorterna blivit musmat. Inte en lök fanns kvar! Som tur var hade odjuren låtit bli de rosa tulpanerna som jag haft med från min mormors trädgård, och röda från Kullsarve hade också klarat sig. Jag märkte ut lökarna med stjälkarna som satt kvar så jag kan låta bli att gräva upp dem när resten ska planteras.

20121113-154734.jpg
En härlig dag i trädgården kunde avslutas med fika utomhus i kvällssolen. Helt vindstilla och riktigt varmt i mitten av november. Fantastiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *