Odlingar,  Trädgård

Början till grusgång

Framför huset var det bara gräsmatta när vi flyttade in. Här vill vi ha en liten, kompakt trädgård med grusgångar och blomrabatter. Första steget blev grusgången som skall gå rakt ut från bostadshuset.

20120921-225910.jpg
Kantstenarna kommer från min mormors trädgård i Stockholm där vi bodde innan vi flyttade till Gotland. När vi flyttade därifrån visste vi att den grusade infarten som var kantad med dessa stenar skulle grävas bort med en grävmaskin och ersättas med asfalt. Min syster tog tag i saken och grävde upp stenarna. Sedan dess har de över 200 stenarna gjort en något bisarr resa, först till ett lägenhetsförråd i Solna och sedan till vår gård i Källunge och nu tas några i taget till syrrans gård i Fole. Flyttfirman som min syster anlitade när de flyttade till Gotland muttrade nog en hel del…

Vi hjälpte till att köra en del av stenarna och fick några som tack, och de har nu flyttat igen och hamnat i Gammelgarn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *